Снимка: БулфотоТежка катастрофа е станала тази нощ към 2.40 ч. на

...
Снимка: БулфотоТежка катастрофа е станала тази нощ към 2.40 ч. на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Бяла Слатина – Борован: Мъж и дете са пострадали

Снимка: Булфото

Тежка злополука е станала тази нощ към 2.40 ч. на пътя Бяла Слатина – Борован, оповестява " Дарик ".

Лек автомобил “Хонда Сивик ” излязъл вляво отвън пътното платно по посока на придвижването, паднал в крайпътна канавка и се преобърнал. При катастрофата са потърпевши водачът на автомобила – 32-годишен мъж от Бяла Слатина, и шестгодишно момиченце, което пътувало с него.

Мъжът е с заплаха за живота, със счупени дясна ключица и долна челюст, и с охлузни рани на главата и лицето. Той е настанен за лекуване в болница “Георги Странски ” в Плевен. Детето е настанено във врачанската болница. Момиченцето е с комоцио и охлузни рани по краката и гръдния панер.

Причината за пътния случай е несъобразена скорост при ръководството на автомобила през нощта при изострен десен завой, разясниха от Областната дирекция на полицията във Враца. За случая е известен дежурният прокурор.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР